Thuis

Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn

Certificaat
China Senyu Package Co., Ltd certificaten
China Senyu Package Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik gaf opdracht van horlogedozen en zakken tot kostuum. Catherine, onze verkoopadviseur deed een fantastisch werk, die me helpen met alle fijne details, van grootte en kleuren aan daadwerkelijk ontwerp. Ik hoge recommond dit bedrijf. Zij hebben zeer goede kwaliteit en fantastisch verkoopteam om te werken met.

—— Morgan Cox

Zij kijken groot, enkel wat wij wilden. En het verkoopteam is zeer groot.

—— Lukeverdieping

De zeer goede mededeling en de kwaliteit van Pantone-steekproefvakjes zijn verbazend. Dank u en ik verheug me op onze prachtige zakelijke relatie.

—— Omar Bahadur

De steekproef kwam snel aan en de dienst was uitstekend.

—— Simone Costa

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Senyu is een deskundige in het creëren van, het beheren van, de productie van en het verdelen van verpakking. Wij zijn niet alleen de materiële leverancier, maar een „oplossings“ specialist die onze klanten helpt om de meest creatieve verpakking te ontwerpen te ontwikkelen en te veroorzaken. Wij hebben 4 productielijnen voor verschillende soorten verpakking. Verpakking die gemaakt in onze fabriek, ervoor zal zorgen dat uw product het hoofd van de consument verandert, makend het van de plank in hun boodschappenwagentje.

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  Senyu is uw totale oplossingenpartner wanneer het over kleinhandels verpakking komt. Wij behandelen alles door van het kritieke conceptontwerp aan productie, assemblage en distributie. Wij stellen een schone verrichting in werking, die de meest geschikte materialen en de processen gebruiken om een superieur product te verzekeren. Beste van allen, zijn wij snel en efficiënt. Wij vragen onze deskundigheid over een aantal verschillende sectoren, het ontwerpen en productie verpakkingsoplossingen een reusachtige verscheidenheid van producten aan.

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Waarom het Werk met een Totale Oplossings Verpakkende Fabriek in China?

  More and more bedrijven erkennen de voordelen om een totale oplossing aan hun verpakkingsbehoeften te vinden. Wanneer u product verpakking moet tot stand brengen, is er de optie om met veelvoudige verkopers te werken of één bedrijf te kiezen dat het allen doet. Een totale oplossings verpakkende fabriek kan conceptontwerp, bemonstering, techniek, het testen, kleurbeheer, productie, assemblage, en distributie behandelen om de verpakkingskosten voor u te besparen. Hier zijn sommige bedrijven wij met werken:

   

  Senyu Package Co., Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Senyu Package Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Danny Lee

Tel.: 15928807720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!