Thuis

Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het Senyupakket, Ltd, dat in 2002 wordt opgericht, dat in Shenzhen, China wordt gevestigd, is geëngageerd om de dienst van efficiënte mededeling van verpakkingsontwerp aan distributie oprecht te voorzien. Ons Personeel onze belangrijkste asets, houdt altijd bekwaam vakmanschap, en onvergelijkelijke innovatie om aan de vereisten van onze cusomers te voldoen.

Senyu kan met uw productenleveranciers werken om mooiere en praktische verpakking voor uw producten te maken. Wij bieden soulutions van de compensatiedruk van hoge eindadreskaartjes aan aangepaste vakjes, boeken, catalogi, en PDQs. .etc. aan. En hoog - steekproeven van de kwaliteits kunnen de digitale druk uw tijd en geld vóór massaproduktie besparen.

 

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Onze Workshop en Faciliteiten

Senyu heeft vier met de hand gemaakte productielijnen, en andere machineproductielijnen. Beroemde merken 4 plaatst automatische die-cutting machine, 1 vastgestelde CTP machine, 2 flut van de lamineringsreeksen machine, 2 van de drukreeksen machine, 1 reeksen v-Lijn snijmachine, 1 reeksendocument snijmachine… enz. Alle arbeiders worden gewerkt om de productietijd voor u zeer coprorately en effectief te verzekeren.

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

  China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Druktechnologie

Diverse sufacedeklaag zoals glanzende/steenlaminering, strook/het gouden folie stempelen; De UV in reliëf gemaakte deklaag, en debossed effect… helpt om uw verpakking mooier te maken. De verschillende materialen zoals met een laag bedekt document, ambachtdocument, speciaal geweven document, en dgradable haken maken uw verpakking meer uniek.

 

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Productiestroom

De Senyufabriek zal de gehele productiestroom controleren om kwaliteit te controleren. Van ontwerp aan het verschepen, zullen wij hoge aandacht aan uw producten besteden. Welkom om ons te bezoeken, zullen wij u rond tonen om onze productie te controleren.

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Onze Certificaten

Senyubelofte dat alle materialen die wij overgegaane SGS tests en wij strikt followe de normen van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 zijn hebben gebruikt. Wij verstrekken ook het chemisch afbreekbare materiaal van 100%. Senyu zal de beste en juiste materialen voor de verpakking van onze producten kiezen.

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Het verheugen zich op het samenwerken met u.

 

China Senyu Package Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

18 Jaar Ervarings in Douaneontwerp Verpakking

2002 - Gevestigde Shenzhen Senyu die Co., Ltd verpakken, begon om het document van het douaneontwerp uit te vaardigen vakje, stickers, blaren en gebruikershandleidingen

2005 - Toevoegend breiden twee productielijnen zich als van de markt uit

2010 - Werkend met Walmart, KATE-SPADEagent in China

2013 - Toevoegend binnenshuis het testen laboratorium aan controle en het controleren van drukkleuren, materialen, lijmkwaliteit en om het even welke anderen vereisten van onze klanten

2015 - Het organiseren van Internationale Handel drijvende Afdeling

2017 - Het verstrekken van verpakking voor Yota-Telefoon, het beroemde mobiele telefoonmerk in Rusland

2018 – Bijwonend de markt van HK

2019 – Bewegende fabriek aan groot gebied en het toevoegen van nieuwe productielijnen en materiaal voor met de hand gemaakte dozen

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Senyu

Aantal werknemers : 101~150

Jaarlijkse omzet : >100 million

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Senyu Package Co., Ltd Certificaten China Senyu Package Co., Ltd Certificaten China Senyu Package Co., Ltd Certificaten China Senyu Package Co., Ltd Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!